Productcategorieƫn X Oefeningen Penisstretchers Penisvergrotingspillen Andere methoden
Bekijk onze producten

Anatomie

Twee cilinders van sponsachtig, vaatrijk weefsel vormen de hoofdzaak van waar uw penis voornamelijk uit is opgebouwd, dat wordt gevuld met bloed om in erectie te komen. Een aantal kleppen zorgt ervoor dat het bloed in de penis wordt gehouden. Dit wordt onder druk in de penis gepompt.

De urinebuis is de derde cilinder. In deze buis wordt de urine en het zaad vervoerd. De top van de penis is de eikel. Het bloed dat hier naar toe stroomt komt rechtstreeks van de aorta via twee smalle aders. De aders zijn net zo groot als de aders die naar uw vingers leiden. Aan de zijkant zitten nog twee buizen die vast zitten aan een steunend bindweefselband, verbonden met het schaambeen en bedekt met bindweefsel.

Anatomie van de penis

Fabeltjes over de Penisgrootte

Dat de grootte van de penis af hangt van het ras is een van de grootste fabeltjes die er rond gaan. Verhalen dat zwarte mannen groot geschapen zijn en Aziatische mannen klein is grote onzin. Het gemiddelde is bij alle rassen zo'n 15 centimeter bij een penis in erectie. Het verschil zit in de slappe toestand, die varieert. Dit heeft te maken met iemands afkomst. Bij de mens is een beschermingsmechanisme ingebouwd die er voor zorgt, dat de penis krimpt bij een koud klimaat. Dit zorgt dus voor het voorkomen van een kleine penis. Mannen die in een warm klimaat leven hebben een hangende penis in slappe toestan, die ervoor zorgt dat deze juist groter lijkt.

Waarom een grotere penis?

Waarom zou je een grotere penis willen? Motivatie numero uno voor een grotere penis is zelfvertrouwen. Mannen die een grotere penis hebben zijn geneigd zelfverzekerder over te komen dan mannen met een kleinere penis. Dit betekent, dat het niet alleen invloed heeft op uw seks, maar ook op de manier waarop u tegen uzelf aan kijkt.

Is de grootte van uw penis nu werkelijk zo belangrijk? De waarheid: Uiteraard niet. Iedereen moet zelf uitmaken wat de noodzaak is van een grotere penis. Dit is uw eigen beslissing. Als het goed is voor uw zelfvertrouwen, waarom zou u het dan niet doen?