Productcategorieƫn X Oefeningen Penisstretchers Penisvergrotingspillen Andere methoden
Bekijk onze producten

De waarheid

Hieronder zijn een aantal methoden voor het vergroten van je penis, zoals een penis-vacuumpomp en penisgewichten genoemd, die niet effectief zijn of zelfs schadelijk kunnen zijn. We zullen ze bespreken en de +/- punten benoemen ten opzichte van onze methodes.

Vacuüm pomp / penis pomp

De penispomp werkt d.m.v. een vacuüm te creëren rond de vrije ruimte rond uw penis. Als de pomp deze ruimte vacuüm zuigt wordt uw penis gedwongen om de vrije ruimte te vullen en wordt er meer bloed in uw penis gezogen. Dit zorgt voor een tijdelijk grotere penis die hoogstens een half uur aan houd. Het gebruik van de penis-pomp heeft veel nadelen indien u een onveilige pomp gebruikt. De vacuumpomp kan de bloedcirculatie afklemmen naar uw testikels en penis. U kunt de vacuümpomp te hard laten pompen, wat tot gevolg heeft dat bloedvaten barsten en tot de ziekte van Peyronie leid. Na langdurig gebruik kunnen zich pijnlijke blaren vormen en kunt u het gevoel in uw penis verliezen. Gebruik van een verkeerde penispomp kan leiden tot:

 • Kans op verschuiving en kneuzen
 • De kans op littekenvorming
 • Kans op een misvorming van de penis
 • Het bloedingen en barsten van bloedvaten
 • Het afklemmen van de penis en testikels
 • Het risico van een tijdelijke impotentie.
 • Te veel moeite
 • Te weinig resultaten

Penispompen zijn zeer populair. Er zijn echter veel onveilige apparaten op de markt. Indien u kiest voor een penispomp, kies dan een pomp die veilig is en zijn effect heeft bewezen. Volgens PenisvergrotenXX is er in Nederland maar 2 veilige penispompen te koop, namelijk de Libidopomp (Lees meer over dit apparaat op de pagina libido-pomp penispomp >>) en de Badmaat (lees meer over dit apparaat op de pagina Badmaat penis pomp >>)

Vacuum pomp    Vacuum pomp

Penis vergroten XX oefening versus Vacuüm pompen

Onze penis-oefeningen vergroten de bloedtoevoer naar de penis in plaats van dat deze wordt afgeklemt. De oefeningen zorgen er ook voor dat de penis die wordt vergroot er gezonder oogt in plaats van mogelijke verminking die bij het gebruik van een penis-vacuumpomp kan optreden.

Penisgewichten

Gewichten aan uw penis hangen zorgt ervoor dat deze naar de grond wordt getrokken. U kunt deze onder uw kleding dragen terwijl u aan het werk bent of met uw dagelijkse routine. Gewichten staan erom bekend te werken over langere periodes, maar het effect is een penis die er lang uitgerekt uit ziet. Het hangen kan ook zeer oncomfortabel zijn en kan de oorzaak zijn van verminkingen en misvormingen. Verder zorgt het voor een gebrek aan bloedcirculatie en kan het voor zenuwbeschadiging zorgen. Andere effecten die gewichten kunnen veroorzaken zijn afsterven en tijdelijke  impontentie. Geen aanrader dus. Wij raden u aan om i.p.v. penis-gewichten een penisstretcher te gebruiken bij voorkeur een pakket wat te vinden is via links op onze site. Deze pakketten bevatten alles wat u nodig heeft. 

Gewichten

De redenen om penisgewichten te vermijden:

 • Pijnlijke erecties
 • Impotentie
 • Kneuzingen en een zaag penis
 • Zenuwbeschadiging
 • Mogelijke littekenvorming
 • Misvorming van de penis
 • Gebrek aan bloedcirculatie
 • Functie-uitval op de lange termijn
 • Verlies van uw seksuele drift

Penis vergroting XX oefeningen versus gewichten

Onze oefeningen zorgen niet voor een wormvormige penis. In plaats van een uitgetrokken en verminkte penis zorgen onze oefeningen een goede doorbloeding en wordt ook de omtrek van uw penis vergroot in plaats van alleen de lengte. Onze oefeningen zorgen voor een gezond uitziende lange en dikke penis. Oefeningen i.c.m. door ons aanbevolen pillen en een stretchapparaat zorgen helemaal voor optimale penisvergroting!

Ons advies: penisvergroting-methodes die werken

optie 1: goedkoopste natuurlijke penisvergroting die werkt: onze handleiding (Op dit moment niet beschikbaar)

De XX Penisvergroten handleiding

optie 2: goedkope natuurlijke penisvergroting met nog sneller resultaat: onze handleiding + libido 7 of pro virility

XX Penisvergroten handleiding

Provirility & Libido7 Volume Pillen

optie 3: totaalpakket inclusief penis-stretcher + penis-oefeningen +
pillen in voordelig pakket bij een van onze collega's.

Bijvoorbeeld het Penix XL pakket:
Het Penis-XL Pakket