Productcategorieƫn X Oefeningen Penisstretchers Penisvergrotingspillen Andere methoden
Bekijk onze producten

Tips

Om tot goede resultaten te komen bij uw penis te verlengen en te vergroten kunnen we u al een aantal eenvoudige tips geven die een goed resultaat bevorderen. De tips hebben we verzameld uit de meest uiteenlopende bronnen die we hebben gebruikt bij het samenstellen van onze penisvergroting-handleiding. Gebruik ze en doe er uw voordeel mee.

Afvallen

Ga bij een willekeurige arts langs en het eerste dat u te horen krijgt is dat het lichaamsgewicht een grote invloed heeft op de lengte van uw penis. Lichaamsvet hoopt zich ook op in uw penis. Feit is dat voor elke 10 kilo die u bij komt in gewicht, u 1 cm verliest aan penislengte. Afvallen dus als u te zwaar bent. Als u flink aan het sporten bent maakt u lichaam ook meer testosteron aan waardoor uw libido ook toeneemt.

Vet

Betere erecties

Eet gezond, vetarm en zorg voor een vezelrijk dieet. Net als in de rest van uw lichaam kan het cholesterolgehalte in uw bloed ervoor zorgen dat de penis bloedvaten zich vernauwen. Dit is dus niet alleen slecht voor uw hart maar ook voor uw PENIS! Zorg voor wat zink bij uw dieet. Dit zit bijvoorbeeld in kip, muesli, oesters en mager rundvlees.

Een gezondere penis kunt u krijgen door:

  • Voldoende slaap. Meer energie door dat extra uurtje slaap...voor uw vrije tijd, werk en seks.
  • Vermijd stress! Uw prestaties op seksueel vlak lijden eronder.
  • Erecties! Meer voedingsstoffen voor uw penis door meer erecties... Uw penis verdient de nodige zuurstof en met drie erecties in de week krijgt hij die. Ook een goed multivitamine preparaat(natuurlijk gebonden dus niet chemisch gebonden) doet al wonderen.
  • Lichaamsbeweging. Zorg voor de nodige lichaamsbeweging en u voelt zich goed. U krijgt een beter hart en uw penis profiteert mee.

Vermijd chirurgie

Zoals u eerder hebt kunnen lezen is chirurgie nog niet zover dat het helemaal is geperfectioneerd. De verschillende methoden die worden gebruikt zijn ook nog eens niet al te goed voor de gezondheid van uw penis. Het insnijden van het ondersteunend bindweefsel zorgt voor instabilteit tijdens de gemeenschap en maakt de penis een stuk kwetsbaarder. Een andere penisvergroting-methode, het transplanteren van lichaams-vet kan weer voor andere bijwerkingen zorgen. Naast dit alles is chirurgie ook nog eens een zeer dure aangelegenheid.

Als u echt aan penisvergroting en penisverlenging denkt en u wilt dit op een natuurlijke manier bewerkstelligen lees dan onze handleiding. Wij hebben verschillende methoden van training bij elkaar gezocht en u krijgt de benodigde achtergrond informatie essentieel om tot een goed resultaat te komen. Duizenden zijn u voor gegaan bij het gebruik van de methoden en hebben deze succesvol toegepast.

Ons advies: penisvergroting-methodes die werken

optie 1: goedkoopste natuurlijke penisvergroting die werkt: onze handleiding (Op dit moment niet beschikbaar)

De XX Penisvergroten handleiding

optie 2: goedkope natuurlijke penisvergroting met nog sneller resultaat: onze handleiding + Libido 7 of VigRX Plus.

XX Penisvergroten handleiding

Provirility & Libido7  Volume Pillen

optie 3: totaalpakket inclusief penis-stretcher + penis-oefeningen +
pillen in voordelig pakket bij een van onze collega's.

Bijvoorbeeld het Penis XL pakket:
Het Penis-XL Pakket