Productcategorieƫn X Oefeningen Penisstretchers Penisvergrotingspillen Andere methoden
Bekijk onze producten

Psychologie

Regelmatig zien we ze voorbijkomen via diverse media. Mannen met de klacht 'ik heb een te kleine, dunne penis: ik kan vrouwen niet goed bevredigen” of “ik durf niet te douchen want mijn penis in slappe toestand is te klein”. Dit is echter zoals de man het ervaart. De werkelijkheid is vaak anders. Meestal heeft z'n man een penis van normale, gewone afmetingen, zowel in slappe als in stijve toestand. Soms komt het zelfs voor dat een man die een grotere dan gemiddelde penislengte dit probleem ervaart. Wat moet je dan doen in z’n situatie want het probleem zit vaak tussen de oren. Of komt voort uit het mannelijke ego: groter en sterker willen zijn dan de andere mannen. Onderdeel hiervan is een grotere penis.  Ten eerste wil ik hierbij alvast zeggen: vrouwen zullen echt niet afknappen op een penis iets kleiner dan gemiddeld. Ze zullen eerder afknappen op een onzekere verlegen man waarvan ze weet dat deze zich voor zijn “kleine” pik of piemel schaamt!

Maar hoe komt een man nu van deze onzekerheid af. Je zou natuurlijk naar een seksuoloog kunnen gaan (bij voorkeur een vrouwelijke…) Of je doet er zelf iets aan. Met 1 cm, 2 cm of nog meer erbij in omvang of lengte is deze onzekerheid vaak al totaal verdwenen en bespaar je als man zijnde het doktersbezoek. In sommige gevallen zorgt deze onzekerheid over de lengte van het mannelijk geslachtsorgaan zelfs voor problemen als erectie problemen, impotentie of angst voor vrouwen. Dit kan bewust of onbewust z’n uitwerking vinden. Laat deze onzekerheid over penislengte in ieder geval je leven niet vergallen maar doe er wat aan. Op deze site tref je links aan naar producten gerelateerd aan methodes van penis vergroten die werken. Een einde aan de onzekerheid, een groter libido en meer plezier in je leven.

Ons advies: penisvergroting-methodes die werken

optie 1: goedkoopste natuurlijke penisvergroting die werkt: onze handleiding met de waarheid over alle methoden die er te koop zijn en die u antwoord geven op vragen welke werken en welke niet (Op dit moment niet beschikbaar)

De XX Penisvergroten handleiding

optie 2: goedkope natuurlijke penisvergroting met nog sneller resultaat: onze handleiding + libido 7 of pro virility

XX Penisvergroten handleiding

Provirility & Libido7  Volume Pillen

optie 3: totaalpakket inclusief penis-stretcher + penis-oefeningen +
pillen in voordelig pakket bij een van onze collega's.

Bijvoorbeeld het Penix XL pakket:
Het Penis-XL Pakket