Productcategorieƫn X Oefeningen Penisstretchers Penisvergrotingspillen Andere methoden
Bekijk onze producten

Penislengte

Penisvergroting/ verlenging. Kleine pik of grote piemel: gemiddelde lengte penis.

Veel mannen zitten met de vraag: "Is mijn penis wel groot genoeg?", "Hoe groot zijn de penissen van andere kerels?", “heb ik een grote penis of een kleine penis?”, "Zou mijn vriendin of vrouw mijn penis wel groot genoeg vinden?", "Kan ik mijn penis vergroten?" Minder netjes gezegd: pik, piemel, lid, lul etc. vult u zelf maar in.

Het is gewoon een feit, dus u bent niet de enige, dat veel mannen hun penis te klein en te dun vinden. Ze zijn bang dat ze vrouwen hierdoor niet kunnen bevredigen of schamen zich ten opzichte van anderen. Hoe groter, hoe beter, hoe lekkerder voor de vrouwtjes denken de mannen vaak. Natuurlijk groot is beter. Maar het verschil zit ‘m in de opvatting groot bij mannen en vrouwen. Wat mannen gemiddeld vinden, vinden vrouwen vaak al groot.

Maar omdat mannen alleen maar gevoelig zijn voor keiharde cijfers hebben wij alle informatie en alle onderzoeken verzameld en kort in deze pagina over de gemiddelde lengte en gemiddelde omtrek van de penis geplaatst. Deze informatie over de lengte van de penis gaat afwijken van andere bronnen op het internet. De reden hiervoor is dat de meeste pagina’s over dit onderwerp u het gevoel willen geven dat u klein geschapen bent. Als u deze gedachte heeft zult u namelijk eerder de producten voor penis vergroting en verlenging afnemen.

Er is in het verleden een onderzoek geweest door het “Kinsey Institute for Sex“ onder een groep van enkele honderden mannen. In dit onderzoek is de gemiddelde erectie opgemeten. De bevestiging van de stijve penis tot het topje van de eikel is hier gemeten. Uit dit onderzoek bleek dat de grootste groep mannen zich bevond in de klasse 15 tot en met 17 cm penis lengte. In dit onderzoek werd ook de gemiddelde omtrek van de penis gemeten. Deze waarden lagen tussen de 9.5 en 12 cm. Maar wat bleek nu het geval. De mannen welke betrokken waren bij dit onderzoek naar de gemiddelde lengte van de penis mochten het zelf opmeten zonder controle. En alle mannen liegen er graag een paar cm bij. Dus is mijn vraag: hoe betrouwbaar zijn dergelijke onderzoeken? Diverse andere sites zullen u om de oren slaan(of moet ik zeggen op de edele delen slaan) met het gegeven dat alles onder de 18 cm kleingeschapen is. Dit is dus op basis van dergelijke onderzoeken.

Recentere onderzoeken leveren andere resultaten op. De “University of California” in San Fransico kwam met de volgende waarden: gemiddelde lengte penis in erectie toestand 12,95 cm. Omvang of omtrek penis gemiddeld 12,45 cm. Dan hebben we nog een onderzoek van een Braziliaanse doktor in Urologie. Deze heeft een honderdtal mannen gemeten: Gemiddelde erectie : 14,48 cm. Gemiddelde omtrek of omvang 11,94 cm. Nog meer onderzoeken in een grafiek leveren het volgende beeld op:

Grafiek gemiddelde penislengte

Verder zijn er ook veel onderzoeken naar meningen over de lengte van de penis gedaan. Opmerkelijk hierbij is dat meer als 30% van de mannen de penis te kort en te dun vinden. Terwijl dit voor de vrouwen 15% is t.o.v. hun partner. 1% van de vrouwen vindt de penis van hun partner te lang. Terwijl geen enkele man zijn penis te lang vindt. Veel vrouwen: 20% vinden de penis van hun partner echter te dun. Hieruit blijkt dus maar weer eens dat de dikte belangrijker is dan de lengte. Een probleem wat perfect is op te lossen door onze oefeningen al dan niet i.c.m. pillen. De reden dat veel mannen ontevreden zullen blijven over de lengte en dikte van de penis zit vaak dus tussen de oren. Het mannelijk ego is hier verantwoordelijk voor. Want welke man wenst er nu gemiddeld te zijn of een gemiddelde penislengte te hebben? Iedereen wil een grotere piemel. Die 1 of 2 cm verschil zullen net zorgen voor het verschil wat mannen nodig hebben met hun tere ego. Wilt u hier iets aan doen dan treft u op deze site links aan naar ons eigen product en naar websites waarvan wij weten dat ze een goed product verkopen. Heeft u dus dit probleem doe er dan wat aan zodat u weer door kan naar de volgende uitdaging in het leven.