Productcategorieën X Oefeningen Penisstretchers Penisvergrotingspillen Andere methoden
Bekijk onze producten

Andere methodes

Badmaat
> Meer info
€ 55.95 Nu bestellen
Libido pomp
> Meer info
€ 49 Nu bestellen

Om u een idee te geven op welke manieren mannen proberen om hun penis te vergroten, hebben we een onderzoek gedaan naar de verschillende veilige methodes voor penisvergroting. We zijn penispompen, penis strekkers-/stretchers, peniscrèmes, magneten, penis chirurgie en gewichten tegengekomen. Maar bewijzen ze ook in daden wat ze beloven? Hieronder volgen onze bevindingen en een indicatie van wat u er ongeveer aan kwijt bent.

Penispomp

(Kostenraming: min. € 45 - max. € 350)

Over de werking van penis-pompen voor penisvergroting zijn een grote verscheidenheid aan verhalen te vinden. En allemaal spreken ze elkaar tegen. Sommige vacuümpompen werken door spanning op te bouwen rond de eikel en trekken de penis weg in alle richtingen. Erg gezond en goed voor je penis is het in ieder geval niet. Er is een grote verscheidenheid aan modellen die beschikbaar zijn.

Onze bevindingen zijn over het algemeen negatief over de penispomp. Er is wel een tijdelijk effect zichtbaar, maar de penispompen doen over het algemeen toch meer slecht dan goed. Bent u toch van plan een penispomp te kopen, kies er dan een zich heeft bewezen in resultaten en die bovenal veilig in gebruik is. Lees meer hierover bij libido-pomp of de nieuwste ontwikkeling op gebied van penis pompen, de Badmaat.

Penisvergrotende pillen

zie de waarheid en penis-pillen algemeen

Penis-magneet

(Kosten: min. € 30 - € 225)

Nog zo’n penisverlenging-methode die zo uit het grote fabeltjes boek kan komen. De kunst van de magneet penisverlenging zou liggen in het ijzer in het bloed dat door de magneten wordt aangetrokken. Interessante gedachte maar niet de manier de in de werkelijkheid werkt. Laat u dus niet foppen!

Penisvergroting met een Magneet?

Penis-Gewichten

(Kosten: min. € 150 - max. € 500)

Gewichten werden al gebruikt door de Samurai, Afrikaanse stammen en sommige Indiaanse culturen. De bedoeling van de penis-gewichten is het strekken en verdikken van de penis. Doordat er veel druk op de zenuw wordt opgebouwd is dit echter geen goede penisvergroting-methode. Het kan zelfs impotentie tot gevolg hebben! Het kan de bloedcirculatie afknellen en zo voor een infectie zorgen. Kijk dus uit voor deze methode en gebruik 'm niet!!

Penis-stretcher / penis-strekker

(Kosten: min. € 55 - max. € 600)

Penisvergroting m.b.v. penisstretchers het werkt maar kijk wel goed uit. Enige voorzichtigheid met je keuze is licht uitgedrukt. En dan hebben we het met name over de keuze uit de verschillende soorten penisrekkers. Kies voor de penisstretcher-uitvoeringen met certificaten en goedkeuringen. De goedgekeurde en veilige penis-stretchers vindt u elders bij ons op de website. Kijk op de pagina over penisstretchers.

Penisverlenging door Chirurgie

(Kosten: min. € 4000 - max. € 12.000)

De wetenschap is helaas nog niet zo ver dat penisvergroting door chirurgie al helemaal is geperfectioneerd. Het verbetert langzaam, maar een proefkonijn wil niemand spelen. Op dit moment zijn de kosten voor een operatie nog enorm en bij de methodes die worden gebruikt kan men zich afvragen of deze wel goed zijn.

Een methode om de penis te verlengen is door het steunende bindweefsel in te snijden. De penis wordt al het ware naar buiten gehaald. Feitelijk een nep methode, want echt verlengt word hij dus niet. Sterker nog, de penis krijgt een litteken, wordt instabiel tijdens de gemeenschap en een stuk kwetsbaarder. Een andere methode, die zorgt voor de indruk van een grotere bredere penis is het transplanteren van vet uit andere delen van uw lichaam. Dit wordt in uw penis ingebracht. Ook deze methode is voor alsnog niet echt aan te bevelen. Denk aan littekens, bobbels, misvormingen of nog erger...Denk dus goed na voor u voor deze methode kies en probeer eerst iets anders.

Penisvergroting-crème

(Kosten: min. € 50 - max. € 140)

Meer en meer sites promoten de laatste tijd allerhande crèmes die wel een groei kunnen bewerkstelligen van zo'n 5 tot 7 centimeters. Waarschijnlijk krijgt u van de zeep die u gebruikt bij het douchen nog meer effect, want als u hier geld aan uitgeeft gooit u het feitelijk door de wc. Niet naar kijken dus, want het is grote onzin. Enkel een penisvegrotingcreme gebruiken is hetzelfde als enkel een penisvegroting-pil slikken. Het kan de bloedtoevoer vergroten en werken i.c.m. penis-massage of penis-oefeningen. Enkel een crème gebruiken zal weinig tot geen effect hebben.

Penisvergroting door cr�mes?

Penisvergroten door trainingtechnieken

(Kosten: min. € 30 - max. € 500)

Na de vorige methodes geanalyseerd te hebben kunnen we maar tot een conclusie komen. Er zijn slecht enkele methodes van penisvergroting die werken en die ook tot de juiste resultaten leiden. Echter, alleen als deze op de juiste manier worden uitgevoerd. Het zijn de de simpelste methodes van penisvergroting. En komt toch tot de meest indrukwekkende resultaten. En die kunnen bereikt worden door eenvoudige oefeningen met de hand al dan niet i.c.m. de penispillen en penis-stretcher. De technieken hebben bewezen in 97% van de gevallen voor resultaten te zorgen. Gezonde oefeningen die uw penis niet alleen verlengen, maar ook verdikken, gezond zijn en deze versterken.

Deze technieken en alle achtergrond informatie hebben wij voor u verzameld en zijn beschikbaar op deze website. Hierin worden altijd de laatste technieken voor handen behandeld en wordt dus constant bij gewerkt. Bent u geïnteresseerd om uw penis te verlengen met een methode die GEGARANDEERD werk?