Productcategorieƫn X Oefeningen Penisstretchers Penisvergrotingspillen Andere methoden
Bekijk onze producten

Penis-stretch apparaten

Penis XL
> Meer info
€ 175 Nu bestellen
Pro Extender
> Meer info
€ 164.00 Nu bestellen

Een andere methode voor de penis te vergroten / verlengen is het verantwoord en langdurig uitrekken van de penis door het gebruik van een strechter. Een penis stretcher kan, in tegenstelling tot kegel en jelqoefeningen, het weefsel en de zwellichamen niet beschadigen en is volstrekt veilig. U draagt deze ultra-lichte verlenger / stretcher comfortabel onder uw kleren zonder dat anderen hier weet van hebben. Voor penisvergroting zonder pillen is dit dan ook de meest veilige en betrouwbare methode.

2 soorten penisstretchers

Wereldwijd zijn er globaal genomen twee soorten penis-stretch apparaten: de JES-extender en de PenisXL.

 Jes-Extender in 3d

De beide penisverlengings apparaten zijn vergelijkbaar en komen tot zelfde resultaten. In de praktijk blijkt de PenisXL makkelijker aan te brengen en comfortabeler bij het dragen, omdat deze lichter is en onder de kleren het minst op valt. De PenisXL is het verder het meest interessant, omdat de prijs het gunstigst is en van wegen de daarbij behorende medische begeleiding. Bij de PenisXL krijgt u Nederlandse doktersbegeleiding tijdens de gehele penisvergrotingskuur.

JES-Extender

De JES-Extender is met een prijs van €249,- (light versie) het goedkoopst. De JES-Extender geniet een uitstekende reputatie en is al meer dan 20 jaar op de markt. U kunt uw bevindingen delen met andere gebruikers op het online penisvergrotings-forum op hun site.

PenisXL

De Penis XL en de Pro Extender zijn in feite hetzelfde apparaat. De Penis XL besteld u in Nederland. Maar met de Pro Extender kan het apparaat ook snel en direct in Amerika worden besteld. Het bestel proces is veilig en wij hebben nog geen enkele klacht ontvangen over het niet ontvangen van een bestelling.