Productcategorieƫn X Oefeningen Penisstretchers Penisvergrotingspillen Andere methoden
Bekijk onze producten

De waarheid

Penis vergroting: de waarheid over penis enlargement, penisverlening etc.

Waarom 95% van alle “penis vergroting” producten op internet gelijk staat aan oplichting

Elke dag weer schamen vele mannen zich (misschien samen met jou?) om de lengte van hun penis. Ze denken dat ze een kleine penis of in ieder geval een kleiner dan gemiddelde penis hebben. Na het douchen of bij het omkleden met een vrouw in de buurt schiet toch weer die gedachte door ons hoofd: “ wat als ze mijn penis niet groot genoeg vind, zou je je penis kunnen vergroten”?!?

Omdat vrijwel alle mannen wel eens met de gedachte gespeeld hebben dat hun penis te klein was is er een miljoenen business ontstaan. De zogenaamde “penis vergroting branche” . Deze branche staat in veel landen bekend als zeer agressief. In Nederland en Belgie is het nog niet zover maar wel tijd voor eerlijke voorlichting. De meeste commerciele penis vergroting bedrijven hebben ook het meeste geld voor mooie websites. Gevolg de onafhankelijke waarheidsgetrouwe info over penisverlenging zit via zoekmachines vaak weggestopt op pagina 30 en nog verder.

Maar waarom is 95% van alle producten om je penis te vergroten nu oplichting?

Dit komt omdat de penisvergroting branche veel lijkt op de wondermiddeltjes markt. Als mensen een verlangen naar iets hebben wat nergens anders makkelijk verkrijgbaar is worden ze een makkelijk doelwit en gevoelig voor wondermiddel-oplossingen als penis verlenging creme- of Joekel penis vergrotingspillen.

Het ergste is dat iedereen met een betalingssysteem en een “produkt” mee kan doen aan deze markt. Ze kunnen je net zo goed slaolie met een geurtje verkopen wat je elke dag braaf op je “grotere jan”  smeert in de hoop dat het werkt.

Hoe kom je er nu achter of het een nep-product is wat op deze site verkocht wordt?

Een kleine checklist om te bepalen of het een online-scam is: bijna allemaal hebben ze testemonials op de site vermeld staan welke te goed klinken om waar te zijn. Of de plaats waar je je betaling moet verrichten is op een ander domein waar de naam van de leverancier niet meer zichtbaar is. Of er staat een vreemd buitenlands adres op de website, dat ervoor moet zorgen dat de website legitiem lijkt.

Maar het belangrijkste kenmerk is toch wel de kreten als “Slik deze pil elke dag x maanden lang en krijg er 8 cm erbij” of “Direct Resultaat”.

Wat denk je zelf? Hoop doet leven en doet tevens aankopen in dit geval. Je slikt een pilletje en de rest gaat vanzelf?! Wat kan enkel een pilletje nu doen?

Kort door de bocht genomen is dit 95% van de “penis vergroten branche”.

Welke penis vergrotingspillen zijn goed en welke zijn slecht

Het is een feit dat supplementen ervoor kunnen zorgen dat je meer bloedtoevoer krijgt naar je penis. Maar hoe zou dat alleen moeten helpen? En is het effect dan blijvend als je stopt met slikken? Zo nee heb je er dan uberhaupt iets aan?

In Amerika heeft de FDA (Food and Drug Administration) dit onlangs onderzocht en bepaald dat dit niet het geval is. Deze produkten mogen enkel nog maar verkocht worden als supplementen en niet als producten voor penis vergroting.

Hoe kan ik dan toch zorgen voor penis-verlenging en vergroting?

De goedkoopste en meest natuurlijk manier om je penis te vergroten is om penis oefeningen te doen. Wat je zou kunnen doen voor sneller resultaat is de juiste penisvergrotingspil zoals in het kader hiernaast te slikken (Libido 7 of de Vigrx plus penispil zijn echte aanraders!!!). Terwijl de oefeningen je weefsel rekken (in feite cellen kapotmaken en vervolgens herstellen deze zich weer). Kun je door de pillen erbij te slikken de bloedtoevoer vergroten zodat je cellen zich sneller kunnen vermeerderen. Net zoals bij bodybuilding: je traint en stretch je spieren, na een tijdje trainen als alles weer volledig hersteld is heb je  + 10-15% spiermassa.

De waarheid is dus dat je je penis kunt vergroten door middel van oefeningen te doen. Enkel een penis vergrotingspil op zichzelf zal niet werken. Oefeningen doen i.c.m. de juiste pil kan dan wel weer versterkend werken. Hoe dan ook, het werk zul je toch zelf moeten doen. Als je nu toch naast de oefeningen er pillen bij wil proberen hoe bepaal je dan welke je kan pakken?

Een goeie site zal op zijn minst vermelden welke ingredienten in het produkt verwerkt zitten. Kijk dan of er bv Ginseng, sallflower of Saw Palmetto inzit. Dit zijn stoffen die bewezen effectief zijn. Let op als er ergens Yohimbe staat: afblijven. De FDA heeft deze stof op de gevarenlijst gezet vanwege de bijwerkingen.

Maar welke oefeningen moet ik nu doen om mijn penis te vergroten?

Er zijn duidelijke penis oefeningen programmas te vinden welke mits de instructies gevolgd worden je gegarandeerd een grotere, dikkere en meer gespierd uitziende penis zullen bezorgen. je kunt dit op 2 manieren aanpakken:

  1. Doormiddel van Jelq oefeningen. Dit zijn handmatige oefeningen, waarmee je je penis net als een spier traint. VOOR JE OP ZOEK GAAT: Je krijgt deze oefeningen GRATIS bij Penisvergrotingspillen als Libido 7 of Vigrx plus. Op zoek gaan hoeft dan dus helemaal niet.
  2. Ons advies: gebruik een penis stretcher zoals de PenisXL van het Nederlandse Jobacom of de JES-Extender van het Deense DanaMedic. Alleen deze methode maakt gebruik van een effectieve medisch geteste werkwijze.

Trouwens, direct een wakeup call: Dit zal echter lang geen 7cm op een half jaar tijd zijn. Zou je dit willen bereiken ben je toch echt min. 2 jaar of nog langer met je penis bezig. In het begin (max. na 8 weken weken) boek je al zichtbaar resultaat. Na een half jaar heb je er 1, 2 of 3 cm bij. Hiernaast ook een veel gespierder uiterlijk voor je penis. Dit alleen al zorgt voor aanzienlijk meer zelfvertrouwen. Het verschil is zo groot dat veel mannen besluiten het hierbij laten en blij zijn met het nieuwe uiterlijke van hun grotere penis. Aan de andere kant is het gebruik van een stretcher of extender ook veel gemakkelijk vol te houden, want het werk word je uit handen genomen.

De vraag blijft: wil je het puur natuur doen d.m.v. enkel oefeningen of een stretcher of wil je nog sneller en groter resultaat door i.c.m. de oefeningen penisvergroting-pillen te slikken?  Op deze site tref je de links aan naar bekende en beter aangeschreven penis vergroting producten. Bekijk ze allemaal via de shop pagina.